آیا شغل رستوران داری را دوست دارید؟ دلتان می خواهد که مدیریت رستوران های زنجیره ای را بر عهده بگیرید؟ برای اینکه بتوانید در این زمینه به صورت حرفه ای کار کنید، کافیست که در دوره های MBA آموزش مدیریت رستوران داری شرکت کنید. دوره یکساله MBA مدیریت رستوران داری، دوره ای جامع و کامل است که با گذراندن آن به راحتی با چم و خم مدیریت رستوران داری آشنا می شوید. لذا اگر قصد دارید رستوران خود را افتتاح کنید و می خواهید که در سطح بین المللی فعالیت کنید با موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان در دوره رستوران داری همراه شوید.
بسته آموزشی مالتی مدیا
لوح ویژه گواهینامه
گواهینامه پایان دوره معتبر
کتاب کامل محتوای دوره
آموزش مدیریت رستوران داری از آن دسته آموزشهایی است که عشق خاص خودش را می طلبد. عشق به رستورانداری، عشق به طرز تهیه غذاها. سماجت در یادگیری، از دستورات ریز غذاهای سنتی و محلی مامان بزرگها گرفته تا فلان دستورهای فوق سری سرآشپزهای غذاهای بین المللی. اگر به غذا و رستوران و … علاقه ندارید و به اصلاح از آن دسته افرادی نیستید که از عطر و بوی غذا لذت ببرید، رستورانداری مناسب شما نیست. چرا که علاوه بر توانایی یادگیری و گذراندن کلاس آموزشی رستوران داری، علاقه خاص خودش را می خواهد.
آیا آموزش آنلاین مدیریت رستورانداری MBA کارآیی دارد؟
بر خلاف تصور عموم، داشتن یک رستوران عالی و پردرآمد، ساده نیست. مگر آنکه بتوانید رستوران تان را به نحو احسن مدیریت کنید. اگر مهارت جذب مشتری داشته باشید و به عبارتی تکنیک های مدیریت رستوران داری را بلد باشید، رستورانداری برای تان یک تفریح لذت بخش می شود، به شرط آنکه بلد باشید چگونه از فرصت های تان استفاده کنید. در سال های اخیر با افزایش چشمگیر تعداد رستوران ها و همچنین رقابت سخت موجود بین آنها، حرفه رستورانداری، بسیار پر چالش شده، به شکلی که اگر بخواهید رستورانی معروف و پررفت و آمد را از آن خود کنید، بایستی ابتدا در کلاس آموزشی رستوران داری شرکت کرده و شیوه های آن را به روشی اصولی فرا بگیرید.
با افزایش روز افزون تعداد رستوران ها، رقابت بسیار تنگاتنگی برای جذب مشتری وجود دارد. آن دسته از مدیرانی می توانند در این رقابت موفق شوند که علاوه بر دارا بودن گواهینامه مدیریت رستوران داری، بتوانند از آموزه های خود در دوره رستوران داری استفاده کنند و همواره با ترفندهای جدید جذب مشتری، خود را به چالش بکشند. البته از آنجایی که معمولا مدیران رستوران وقت سرخاراندن ندارند، می توانند در دوره آنلاین مدیریت رستوران داری شرکت کنند و از این دوره نهایت استفاده را ببرند. دوره آنلاین MBA رستوران داری جز آن دوره هایی است که دقیقا مناسب شرایط کاری و کمبود وقت مدیران رستوران است. دوره ای جامع و پرطرفدار که علاوه بر افزایش اعتبار رستوران تان، آموزش آنلاین MBA رستوران داری را ارائه می دهد.
هزینه دوره مدیریت رستوران داری MBA چقدر است؟
همواره باید بهای کسب موفقیت و یادگیری را پرداخت کرد. از هزینه مالی گرفته تا چالش های سخت جسمی و روحی. اگر نتوانید در این شغل کاملا انعطاف پذیر و جسور باشد، قطعا به مشکل برخورد خواهید کرد، همانطور که هزینه دوره مدیریت رستوران داری MBA را پرداخت می کنید بایستی بتوانید، هزینه فکری و جسمی آن را نیز پرداخت کنید. اگر چه هزینه آموزش رستورانداری، به راحتی قابل پرداخت است و اگر بودجه کافی داشته باشید به راحتی می توانید هزینه دوره مدیریت رستوران داری را پرداخت کنید، اما اگر آمادگی جسمی و روحی مبارزه و تحمل سختی در این زمینه را نداشته باشید و به اصطلاح نتوانید بهای آن را بپردازید، قطعا نمی توانید در این زمینه موفق باشید. پس اگر می خواهید که دوره آموزش رستوران داری را با موفقیت پست سر بگذارید و در این زمینه موفق شوید، بایستی علاوه بر داشتن توانایی پرداخت هزینه دوره MBA رستوران داری چه مالی، چه روحی و چه جسمی، بتوانید از جان و دل تان در این راه مایه بگذارید.
آیا داشتن مدرک مدیریت رستوران داری MBA برای افتتاح رستوران لازم است؟
هر کاری آمادگی و تمهیدات خاص خودش را می طلبد. در هر زمینه شغلی که وارد شوید، قبل از راه اندازی، بایستی خود را به بهترین شکل آماده ورود به آن کنید. اخذ مدرک رستوران داری یا گواهینامه رستوران داری جز آن مواردی است که بایستی قبل از افتتاح رستوران تان انجام دهید. اگرچه می توانید حین کار نیز در دوره آموزش رستوران داری شرکت کنید، اما اگر بتوانید قبل از بازگشایی رستوران تان اینکار را انجام دهید، قطعا از رقبای تان یک پله جلوتر خواهید بود.
چرا که ریزه کاری ها و اصول پایه ی مدیریت رستوران داری را یاد خواهید گرفت. اخذ گواهینامه MBA مدیریت رستوران داری، جز آن دسته از اقداماتی است که نه تنها صلاحیت و توانایی شما در انجام کار را افزایش می دهد بلکه به عنوان برگ برنده ای در این زمینه شغلی به حساب می آید.
به عنوان مدیران رستوران اگر می خواهید کار خاصی انجام دهید و یک سر و گردن از رقبای خود جلو بیفتید، اخذ مدرک MBA آموزش مدیریت رستوران داری را فراموش نکنید. مدرک دوره مدیریت رستوران داری MBA، برای رستوران داران حکم جواز موفقیت و شهرت در این زمینه شغلی را دارد.
به طور کلی بر موضوعاتی نظیر پیشینه صنعت هتلداری وکترینگ ، آشنایی با رستوران ها، تشریفات در رستورانها، تهیه صورت غذا منو، روشهای پذیرایی، تجهیزات وملزومات میزآرایی، شکل میزها و نحوه چیدن آنها، اصول و استانداردهای عمومی پذیرایی و چیدمان میزهای پذیرایی، اصول معمول در برگزاری میهمانیها، اصول معمول جهت شرکت در میهمانیها تمرکز دارد.
به طور کلی تمامی علاقمندان و همچنین مدیران رستوران ها، رستوران داران، سرمایه گذاران علاقمندان به بازگشایی رستوران، کارمندان رستوران ها، دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های تشریفات و مهمانداری هتل و آشپز های حرفه ای می توانند در این دوره شرکت کنند.
دوره MBA رستوران داری، دوره ای مفصل و کامل است که شامل ۴۰۰ ساعت آموزش است.
بله، گواهینامه MBA رستوران داری به کلیه دانپذیران اهدا می گردد.
سرفصل دوره MBA آموزش مدیریت رستوران داری
این دوره شامل دو قسمت عمومی و تخصصی به شرح زیر می باشد:
MBA قسمت عمومی
مدیریت منابع انسانی ویژه mba
- تئوری مدیریت و منابع انسانی
- تکامل و اهداف مدیریت منابع انسانی
- وظایف مدیریت منابع انسانی
- سیستم های اطلاعات مدیریت
- برنامهریزی استراتژیک
- ارزیابی و مدیریت عملکرد
- تاثیر فناوری اطلاعات برمدیریت منابع انسانی
- سطوح و الگوهای شایستگی
فلسفه علم و روشهای پژوهشی نوین
- انواع تحقیق
- روش تحقیق در مدیریت
- مقایسه موردکاوی با موردپژوهی
- نظریهپردازی هدف نهایی موردپژوهی
- روششناسی استنباط و استنتاج آموزهها
- نظریهپردازی از طریق موردپژوهی
- وﻳﮋﮔﻲﻫﺎی ﺗﺤﻘﻴﻖ
- نگارش مناسب فرضیه
- معیار «بطلانپذیری» فرضیه
- دو ﻧﻮع اﺻﻠﻲ ﻃﺮح ﻧﻤﻮﻧﻪﺑﺮداری
- تحلیل دادههای تحقیق
- مراحل آﻣﺎده ﺳﺎزی دادهﻫﺎ ﺑﺮای ﺗﺤﻠﻴﻞ
- اﻫﺪاف اﺳﺎسی در ﺗﺤﻠﻴﻞ دادهﻫﺎ
- نقش تحلیل دادهها در یک تحقیق
- طبقهبندی و کدگذاری دادهها
- نمایش و تحلیل دادهها
- فهرستها، نوعشناسی و شبکهها
- تشخیص و کشف زمینهها و الگوهای کلیدی
- تطابق الگو و ساختن نظریه
- استفاده از نرمافزار برای تحلیل دادههای کیفی
- انواع گزارش پژوهش
- شیوههای استناد درون متنی
نظریه سازمان و مدیریت
- مطالعه تئوری سازمان
- سطوح و لایههای نظریهپردازی و تئوریسازی
- تئوریزه کردن سازمانها
- سیر تاریخی نظریه سازمان
- مراحل سهگانه صنعتگرایی
- نظریه سیستمهای اجتماعی-فنی
- تأثیر دیدگاه پست مدرن بر تئوری سازمان
- سازمان و محیط
- نظریه اقتضایی: سازمانهای ماشینی و ارگانیکی
- نظریه نهادی
- ساختار اجتماعی سازمان
- چرخهی حیات سازمانی
- فرهنگ سازمانی
- فرهنگ از نظر مدرنیستها
- ساختار فیزیکی سازمانها
- فنآوری و سازمان
- نگاه پویا به فناوری
- امیتای اتزیونی و ساختار کنترل سازمانی
زبان تخصصی مدیریت
- MARKS QUESTION AND ANSWERS
- Define Management and what do you mean by Business Management
- Discuss various functions of management
- Distinguish between administration and management
- What is Planning and State the components of planning
- Explain the purpose or importance of planning
- Explain the types of planning
- Elucidate and discuss importance or benefits or advantages of Planning
- Define Organization
- Define authority
- Explain the importance of organizing
- Explain the role of money as a motivational tool
- Explain the different Channels of communication in an organization
- Explain the different training methods
- قسمت تخصصی
- آشنایی با انواع قرارداد های مرتبط
- آشنایی با قوانین و مقررات وزارت کار و امور اجتماعی و امر مدیریت پرسنل
- مدیریت پذیرایی و تشریفات
- مدیریت آشپزخانه هتل و کترینگ
- مدیریت پذیرایی و میزبانی غذا و نوشابه در هتل و رستوران
- کاست کنترل یا کنترل هزینه ها در هتل و رستوران
- مدیریت تشریفات و مراسم در هتل و رستوران
- آشپزی عمومی
- آشپزی تخصصی