غذاهای دریایی جایگاه مهمی در زنجیره خوراکی مردم هر کشوری دارد. ایران هم در موقعیت جغرافیایی قرار گرفته که به آب های آزاد دسترسی دارد و همین امر باعث شده که منابع غذایی دریایی خوبی در اختیار داشته باشد. در کشور ما شرکت شیلات ایران مسئولیت مدیریت و سازماندهی این منابع دریایی را به عهده دارد. البته باید خاطر نشان کرد که حوزه فعالیت مدیریت شیلات تنها به آبزیان ختم نمی شود و برخی محصولات کشاورزی را هم در بر می گیرد.
بسته آموزشی مالتی مدیا
لوح ویژه گواهینامه
گواهینامه پایان دوره معتبر
کتاب کامل محتوای دوره
دوره یکساله MBA شیلات و صنایع غذایی نیز با توجه به اهمیت این حوزه از سوی موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان برگزار شده است. بسیاری از کسانی که مدرک مهندسی شیلات خود را از دانشگاه ها و موسسات اموزشی معتبر داخلی یا خارجی دریافت نموده اند، به زودی قرار است مدیریت یک مجموعه تولید یا فرآوری و بسته بندی مواد غذایی یا آبزیان دریایی را به عهده بگیرند. برخی دیگر هم ممکن است بخواهد نقش های دیگری را در مجموعه های مرتبط بر عهده گیرند. با ما همراه باشید تا به ضرورت برگزاری دوره MBA شیلات و صنایع غذایی پی ببرید.
دوره آنلاین MBA شیلات و صنایع غذایی چه ویژگی هایی دارد؟
بسیاری از کسانی که در عرصه تامین منابع غذایی مخصوصا غذاهای دریایی فعالیت دارند، امکان حضور فیزیکی در کلاس درس را ندارند. از سوی دیگر آشنایی مدیران و کارشناسان مواد غذایی با مباحث مدیریت کسب و کار اهمیت بسیار زیادی دارد. موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان هم با درک این مساله اقدام به برگزاری دوره آموزش آنلاین MBA شیلات و صنایع غذایی نموده است تا به رفع خلاء آموزشی در زمینه زنجیره غذایی پاسخ داده باشد.
آیا حضور در کلاس MBA شیلات و صنایع غذایی الزامی است؟
علاقمندانی که قصد حضور در کلاس مدیریت کسب و کار شیلات و صنایع غذایی و دریافت آموزش شیلات و صنایع غذایی را داشته باشند، لازم است بدانند که این دوره ها اصولا به صورت حضوری برگزار می شوند. لذا پس از شیوع بیماری کرونا و لزوم فاصله گذاری اجتماعی، فعلا این دوره به صورت آنلاین برگزار می گردد. شایان توجه است که دوره MBA شیلات و مواد غذایی چه به صورت حضوری و چه به صورت آنلاین دوره ای کاربردی و بسیار اثربخش است.این دوره آموزشی یکساله است.
آنچه باید در مورد مدرک MBA شیلات و صنایع غذایی بدانید
یکی از شروط راهیابی به فرصت های شغلی مرتبط با صنایع غذایی، داشتن مدرکی مرتبط است که مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هم باشد. یکی از مزایای دوره های برگزار شده در موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان این است که کلیه دانشپذیران در پایان دوره، موفق به دریافت مدرک معتبر MBA شیلات و صنایع غذایی خواهند شد. گواهینامه معتبر MBA شیلات و صنایع غذایی در سطوح سازمانی و صنعتی دارای اعتبار بوده و قابل ترجمه نیز می باشد.
آینده شغلی MBA شیلات و صنایع غذایی چطور پیش بینی می شود؟
وقتی در مورد بازارکار صنایع غذایی و شیلات صحبت می کنیم، اولین چیزی که به ذهنمان خطور می کند، مشاغلی مثل مدیریت رستوران های دریایی، کارشناس مواد غذایی و یا پست های مدیریتی در کارخانجات تولید محصولات فرآوری شده دریایی است.
آینده شغلی صنایع غذایی و شیلات به گونه ای است که هم امکان ایجاد خلاقیت و نوآوری را برای علاقمندان فراهم می کند و هم به کسانی که به دنبال راه های جدیدی برای درآمد زایی هستند امکان می دهد شانس خود را امتحان کنند. البته رشد جمعیت و محدود تر شدن منابع غذایی دریایی و از طرف دیگر تغییر ذائقه مردم هم باعث شده صاحبان صنایع غذایی به دنبال رویکردهای مدیریتی جدیدی باشند.
همه این موارد حاکی از این است که آینده شغلی MBA شیلات و صنایع غذایی بسیار درخشان پیش بینی می شود. اهمیت سلیقه و سلامت مردم و نیز ارائه آموزش های اثربخش برای اشتغال جوانان، همکاران ما در موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان را بر آن داشته تا با ارائه بهترین خدمات به دانشپذیران، آنها را برای ورود هر چه سریعتر به بازار کار مهندسی شیلات و صنایع غذایی آماده کنند. البته این تنها دوره ای نیست که در این موسسه برگزار می شود و افتخار می کند سال ها در زمینه برگزاری انواع دوره های MBA تجربه درخشان دارد.
سوالات متداول:
بله. مدارک صادر شده از موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان، همگی با تائید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کشور هستند و دارای اعتبار بسیار بالایی می باشند.
طول مدت این دوره ۴۰۰ ساعت می باشد و دانش پذیران امکان شرکت به صورت لایو در کلاس ها را نیز دارند.
این دوره بازار کار بسیار خوبی دارد و رشد جمعیت و محدود تر شدن منابع غذایی دریایی و از طرف دیگر تغییر ذائقه مردم باعث شده آینده این دوره درخشان پیش بینی شود.
سرفصل دوره MBA شیلات و صنایع غذایی
این دوره شامل دروس زیر می باشد:
- مدیریت منابع انسانی ویژه mba
- تئوری مدیریت و منابع انسانی
- تکامل و اهداف مدیریت منابع انسانی
- وظایف مدیریت منابع انسانی
- سیستم های اطلاعات مدیریت
- برنامهریزی استراتژیک
- ارزیابی و مدیریت عملکرد
- تاثیر فناوری اطلاعات برمدیریت منابع انسانی
- سطوح و الگوهای شایستگی
- فلسفه علم و روشهای پژوهشی نوین
- انواع تحقیق
- روش تحقیق در مدیریت
- مقایسه موردکاوی با موردپژوهی
- نظریهپردازی هدف نهایی موردپژوهی
- روششناسی استنباط و استنتاج آموزهها
- نظریهپردازی از طریق موردپژوهی
- وﻳﮋﮔﻲﻫﺎی ﺗﺤﻘﻴﻖ
- نگارش مناسب فرضیه
- معیار «بطلانپذیری» فرضیه
- دو ﻧﻮع اﺻﻠﻲ ﻃﺮح ﻧﻤﻮﻧﻪﺑﺮداری
- تحلیل دادههای تحقیق
- مراحل آﻣﺎده ﺳﺎزی دادهﻫﺎ ﺑﺮای ﺗﺤﻠﻴﻞ
- اﻫﺪاف اﺳﺎسی در ﺗﺤﻠﻴﻞ دادهﻫﺎ
- نقش تحلیل دادهها در یک تحقیق
- طبقهبندی و کدگذاری دادهها
- نمایش و تحلیل دادهها
- فهرستها، نوعشناسی و شبکهها
- تشخیص و کشف زمینهها و الگوهای کلیدی
- تطابق الگو و ساختن نظریه
- استفاده از نرمافزار برای تحلیل دادههای کیفی
- انواع گزارش پژوهش
- شیوههای استناد درونمتنی
- نظریه سازمان و مدیریت
- مطالعه تئوری سازمان
- سطوح و لایههای نظریهپردازی و تئوریسازی
- تئوریزه کردن سازمانها
- سیر تاریخی نظریه سازمان
- مراحل سهگانه صنعتگرایی
- نظریه سیستمهای اجتماعی-فنی
- تأثیر دیدگاه پست مدرن بر تئوری سازمان
- سازمان و محیط
- نظریه اقتضایی: سازمانهای ماشینی و ارگانیکی
- نظریه نهادی
- ساختار اجتماعی سازمان
- چرخهی حیات سازمانی
- فرهنگ سازمانی
- فرهنگ از نظر مدرنیستها
- ساختار فیزیکی سازمانها
- فنآوری و سازمان
- نگاه پویا به فناوری
- امیتای اتزیونی و ساختار کنترل سازمانی
- زبان تخصصی مدیریت
- MARKS QUESTION AND ANSWERS
- Define Management and what do you mean by Business Management
- Discuss various functions of management
- Distinguish between administration and management
- What is Planning and State the components of planning
- Explain the purpose or importance of planning
- Explain the types of planning
- Elucidate and discuss importance or benefits or advantages of Planning
- Define Organization
- Define authority
- Explain the importance of organizing
- Explain the role of money as a motivational tool
- Explain the different Channels of communication in an organization
- Explain the different training methods
- قسمت تخصصی
- بیوشیمی فرآورده های شیلاتی
- مدیریت فرآورده های شیلاتی
- اصول مهندسی صنایع غذایی
- تجزیه دستگاهی مواد غذایی
- بهداشت و ایمنی در صنایع غذایی
- اصول و روش های نگهداری مواد غذایی
- صنایع سبزی و میوه و کنسرو
- اصول اقتصاد و مدیریت صنعتی
- کارآموزی در عرصه صنایع نوشابه و قنادی
- بیوتکنولوژی فرآورده های
- روش های تکمیلی فرآوری محصولات شیلاتی
- کنترل کیفی تکمیلی محصولات شیلاتی
- مدیریت فرآوری محصولات شیلاتی
- طراحی خط تولید فرآوری آبزیان
- بهداشت و مسمومیت محصولات شیلاتی
- نگهداری محصولات شیلاتی
- نگهداری محصولات شیلاتی
- فرآوری محصولات جنبی شیلاتی